Pacifficaffe – Costa Rica Tarrazú szemes kávé -250 g

Főoldal/Szemes kávék/Pacifficaffe – Costa Rica Tarrazú szemes kávé -250 g

Pacifficaffe – Costa Rica Tarrazú szemes kávé -250 g

3 300 Ft Nettó: 2 598 Ft

Elfogyott

Intenzív gyümölcsösség, kerek testesség, zamatos savasság, diszkréten jázmin virágos jegyek és étcsokoládés összetett harmóniája jellemzi. Az utóíz élénk felhanggal ananász, enyhén csokoládés. Sima kiegyensúlyozott.

Elfogyott

Cikkszám: pacificaffe-costa-rica Kategória:

Leírás

Az évek elteltével, a kávé egészen a Costa Rica-i Central Valley felvidékéig terjeszkedett. A kávé elterjedése és kereskedelme nagyban befolyásolta az ország kulturális, illetve társadalmi és gazdasági tájait. A számtalan kávécserje fajta, a gazdag talaj, a magas talajszint, és az egyedülállóan fejlődő régió teszi a kávé profilját népszerűvé és keresetté. Ezen tényezők összjátéka tette lehetővé, hogy az országnak méltó hírneve legyen, és úgy ismerjék mint közép-Amerika egyik legjobb kávé termelője.

Ez a típus az előírt minőség az SHB EP Costa Rica-i kávékhoz. Az ország különböző régióiban lehet termeszteni, 1350 méter talajszint felett. Ez az ideális magasság az ínyenc kávéhoz. A SHB kávék olyan egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek mint a citrusos savak, és a gyümölcsök illetve a csokoládé bársonyos jegyeinek kombinációja. Ez a kávé fajta, a klasszikus, tiszta, Közép-Amerikai kávé ízt képviseli.

További információk

Kiszerelés

250 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pacifficaffe – Costa Rica Tarrazú szemes kávé -250 g” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Go to Top