Cégünk  a Pe-Ge 2002 Bt. családi vállalkozásként üzemel, immár több mint 10 éve. 2004 óta foglalkozunk kávé automaták üzemeltetésével.

Az általunk forgalmazott szemes kávé – melyet gépeinkben használunk  -,  egyedi recept alapján készül, kizárólag jelenlegi ügyfeleink számára. 40% arabica és 60% robuszta, valamint indiai cseresznye és guetalamai santos, mely a krémességét biztosítja. Ez cégünk standard kávéja, ezenkívül 80% vagy 100% arabica kávé is megtalálható repertoárunkban, igazodva az elvárásokhoz.

A szemes kávéink java része magyarországi pörkölőüzemből kerül ki. Szoros együttműködés keretében alakítottuk ki a jelenlegi ügyfeleink számára forgalmazott szemes kávénkat. Emellett számos, kiváló minőségű, baristák által tesztelt és díjazott kávékat is vásárolhatnak, melyek ár-érték aránya és az ezzel képviselt minőség méltó versenytársa bármelyik, közforgalomban lévő, ismert szemes kávénak.

A többi forgalmazott kávénk Olaszország pörkölőüzemeinek kiváló termékei, melyek kiskereskedelmi forgalomban nem kaphatók, csak közvetlen értékesítésben.

A kapszulák a Lavazza cég által a világ minden táján elismert termékek. Értékesítésüket hivatalos viszonteladóként végezzük.

A Nespresso kompatibilis kapszulák – melyek tökéletesen illeszkednek a Nespresso gépekbe-,  nagyon magas minőséget képviselnek – hasonlóan az eredetihez -, viszont olcsóbbak, mint a Nestlé által gyártott kapszulák.

Viszonteladóként forgalmazzuk a Lavazza kávégépeket is.

Cégünk szép állapotú, használt kávéautomatákat is forgalmaz. A gépeket leszervizelve, 3 hónap garanciával kínáljuk. A típusok: általában Delonghi, Saeco, beszerzéstől függően.

 

Saját géppel rendelkező debreceni és környéki fogyasztók számára vásárláshoz kötött, kedvezményes szerviz ellátást is biztosítunk, igény szerint.

A szemes kávégépek javítása rövid határidővel, előzetes egyeztetéssel történik.

A gépekhez az alkatrész ellátás is biztosított. Kizárólag gyári minőségű tömítéseket alkalmazunk és értékesítünk!

Kiegészítők, poharak, kavarók vagy cukrok – mindennel tudunk szolgálni, ha kávézásról van szó!