Pacifficaffe – Costa Rica Tarrazú szemes kávé -250 g

Főoldal/Szemes kávék/Pacifficaffe – Costa Rica Tarrazú szemes kávé -250 g

Pacifficaffe – Costa Rica Tarrazú szemes kávé -250 g

3 300 Ft Nettó: 2 598 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Intenzív gyümölcsösség, kerek testesség, zamatos savasság, diszkréten jázmin virágos jegyek és étcsokoládés összetett harmóniája jellemzi. Az utóíz élénk felhanggal ananász, enyhén csokoládés. Sima kiegyensúlyozott.

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: pacificaffe-costa-rica Kategória:

Leírás

Az évek elteltével, a kávé egészen a Costa Rica-i Central Valley felvidékéig terjeszkedett. A kávé elterjedése és kereskedelme nagyban befolyásolta az ország kulturális, illetve társadalmi és gazdasági tájait. A számtalan kávécserje fajta, a gazdag talaj, a magas talajszint, és az egyedülállóan fejlődő régió teszi a kávé profilját népszerűvé és keresetté. Ezen tényezők összjátéka tette lehetővé, hogy az országnak méltó hírneve legyen, és úgy ismerjék mint közép-Amerika egyik legjobb kávé termelője.

Ez a típus az előírt minőség az SHB EP Costa Rica-i kávékhoz. Az ország különböző régióiban lehet termeszteni, 1350 méter talajszint felett. Ez az ideális magasság az ínyenc kávéhoz. A SHB kávék olyan egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek mint a citrusos savak, és a gyümölcsök illetve a csokoládé bársonyos jegyeinek kombinációja. Ez a kávé fajta, a klasszikus, tiszta, Közép-Amerikai kávé ízt képviseli.

További információk

Kiszerelés

250 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pacifficaffe – Costa Rica Tarrazú szemes kávé -250 g” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Go to Top